П`ятниця, 26.04.2024, 14:07
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2010 » Грудень » 6 » З нагоди Всеукраїнського тижня права організовано тематичні книжкові виставки
11:55
З нагоди Всеукраїнського тижня права організовано тематичні книжкові виставки
     З нагоди проведення Всеукраїнського тижня права у відділі читальних залів ОУНБ ім. Д.І. Чижевського організовано тематичні книжкові виставки Європейська конвенція з прав людини у правовому полі України.
     38 книг та 8 журнальних статей;

     В експозиції представлено різні видання конвенції, коментарі і тлумачення її статей; путівники по конвенції; матеріали практики застосування; довідники з міжнародних нормативно-правових актів у галузі прав людини; монографії, присвячені співпраці України та ЄС щодо утвердження верховенства права та принципів дотримання прав людини.

     Було організовано презентацію виставки для групи студентів ККЕіП ім.Сая;

 Права людини: від суспільної моралі до судової практики.
 
21 книга;
     Представлені на виставці книги присвячені всебічному дослідженню інституту прав людини: з точки зору філософії, релігії, моралі, історії права, практики діяльності Європейського Суду з прав людини та сучасних правових реалій України. Приділена увага захисту прав особливо вразливих категорій: жінок, дітей, біженців.
     Експозиція доповнена змістовним бібліографічним списком, бібліографією та цитатами з праць видатних вчених-правознавців та Загальної Декларації прав людини.
     2 листопада виставка була презентована старшокласникам навчальних закладів Кіровограда.
 
Переглядів: 2180 | Додав: Zemm84 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0