Субота, 20.04.2024, 14:19
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2010 » Грудень » 7 » ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВА – 2010
16:57
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВА – 2010
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВА – 2010
(Програма заходів у м. Кіровограді)

ПОНЕДІЛОК  6 ГРУДНЯ
- Відкриття тематичної книжкової виставки «Європейська конвенція з прав людини у правовому полі України» у відділі читального залу Обласної універсальної наукової бібліотеки імені Д.І. Чижевського.
- Виступ на тему «Історичне значення Загальної декларації прав людини» на Кіровоградській обласній телерадіокомпанії, радіопрограма «Юридичний вісник».
- Лекція для студентів Кіровоградського державного педагогічного університету імені В.Винниченка на тему: «Молодь і протиправна поведінка».
Конкурс на кращий малюнок серед учнів загальноосвітніх шкіл на тему: «Мої права та обов’язки».

ВІВТОРОК 7 ГРУДНЯ
- Відкриття тематичної книжкової виставки «Права людини: від суспільної моралі до судової практики» у відділі читального залу Обласної універсальної наукової бібліотеки імені Д.І. Чижевського.
- Виступ на тему «Вплив Загальної декларації прав людини на законодавство України» на Кіровоградській обласній телерадіокомпанії, телепередача «Право».
- Вихід періодичного видання Головного управління юстиції у Кіровоградській області «Правова газета».
- Міжнародна наукова конференція «Актуальні питання національного законодавства» на базі Кіровоградського державного педагогічного університету імені В. Винниченка (спільно з Координаційною радою молодих юристів при Головному управління юстиції у Кіровоградській області).

СЕРЕДА 8 ГРУДНЯ
- Засідання клубу «Молодь і право» на базі Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва імені О.М. Бойченка на тему: «Відповідальність неповнолітніх».
- «День відкритих дверей» у Головному управлінні юстиції у Кіровоградській області для студентів Кіровоградського державного педагогічного університету імені В. Винниченка.

ЧЕТВЕР 9 ГРУДНЯ
- Правовий брейн-ринг на тему: «Право в нашому житті» серед учнів загальноосвітніх шкіл міста Кіровограда.
- Засідання клубу «Великі права маленької людини» на базі Обласної бібліотеки для дітей імені А.П. Гайдара на тему: «Конвенція ООН про права дитини».
- «Круглий стіл» на тему: «Проблеми юридичної освіти в Україні» (спільно з Координаційною радою молодих юристів при Головному управління юстиції у Кіровоградській області).

П’ЯТНИЦЯ 10 ГРУДНЯ
- Форум на тему: «Механізм забезпечення прав людини в Україні» (спільно з Координаційною радою молодих юристів при Головному управління юстиції у Кіровоградській області).
- Підбиття підсумків Всеукраїнського тижня права та розміщення інформації на сайті Головного управління юстиції.

06 – 10 ГРУДНЯ
- Надання безоплатної правової допомоги малозабезпеченим верствам населення з питань реалізації і захисту прав людини через правову громадську приймальню Головного управління юстиції на базі Обласної універсальної наукової бібліотеки імені Д.І. Чижевського.
- Робота «гарячої» телефонної лінії Головного управління юстиції у Кіровоградській області.
Переглядів: 1283 | Додав: Zemm84 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0