Субота, 20.04.2024, 01:14
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Листопад » 14 » Вільшанським районним управлінням юстиції проведена інформаційна годинана тему «Молодь і суспільство: правові проблеми».
16:08
Вільшанським районним управлінням юстиції проведена інформаційна годинана тему «Молодь і суспільство: правові проблеми».
     Вільшанським районним управлінням юстиції 07 листопада 2011 року спільно з працівниками Вільшанської центральної районної бібліотеки, була проведена інформаційна година, для учнів 9-х класів Вільшансьої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, на тему «Молодь і суспільство: правові проблеми».
     Під час заходу учні ознайомилися з правовою дійсністю права, оціночного відношення до нього та практичного його застосування, ціннісних орієнтацій, які регулюють поведінку в юридично значимих ситуаціях. Навчилися розуміти соціальну роль права і переконалися в необхідності точного дотримання його норм і принципів, неприпустимості будь-яких порушень законності, готовності до повсякденного співвідношення своєї поведінки з принципами і нормами закону та до сприяння формуванню такої ж позиції у інших членів суспільства. Розглянули різні правові ситуації та навчилися разом вирішувати правові проблеми та відстоювати свої права.
Переглядів: 769 | Додав: Zemm84 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0