П`ятниця, 29.03.2024, 09:28
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Березень » 23 » Відбувся з’їзд Координаційної ради молодих юристів Центрального регіону.
00:23
Відбувся з’їзд Координаційної ради молодих юристів Центрального регіону.
     19 березня 2011 року в Кіровоградському державному педагогічному університеті ім. В. Винниченка відбувся з’їзд Координаційної ради молодих юристів Центрального регіону.
В Кіровоградському державному педагогічному університеті ім. В.Винниченка 19 березня 2011 року відбувся з’їзд Координаційної ради молодих юристів Центрального регіону.

     З’їзд відкрив Голова Координаційної ради молодих юристів Кіровоградської області Юрах Віталій Михайлович та доповів про роботу Ради у Кіровоградській області за 2010 рік. 
На з’їзді були присутні представники Координаційної Ради молодих юристів Черкаської, Миколаївської та Полтавської області.
     У роботі з’їзду взяли участь начальник відділу правової роботи та правової освіти реєстрації нормативно – правових актів, друкованих ЗМІ, легалізації об’єднань громадян та систематизації законодавства Головного управління юстиції у Кіровоградській області Дебелий Геннадій Вячеславович та провідний спеціаліст відділу Земляний Євген Олександрович. Начальник обласного управління ДП Кіровоградукрекокомресурси Приходько Віталій Григорович, заступник Голови Координаційної ради молодих юристів Коротобай Євген Станіславович.

     Для учасників з’їзду були проведені майстер – класи кандидата юридичних наук, приватного адвоката – Сюр Наталії Вікторівни на тему: «Права та інтереси дітей в екстремальних ситуаціях», та першого заступника директора адміністративного департаменту – начальника управління правового забезпечення Кіровоградської міської ради Нікітчука Ігоря Івановича на тему: «Правові аспекти діяльності органів місцевого самоврядування».
 
     Представники Рад доповіли про виконану роботу та обмінялися позитивним досвідом.
В рамках З’їзду також відбулася міжнародна науково – практична конференція в якій взяли участь студенти правники України та Росії. Студенти представили свої наукові праці з різних галузей права які були видані окремим збірником.

Переглядів: 996 | Додав: Zemm84 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0